iCanSketchIt, snel-tekenen op je iPhone

Redactie
26 februari 2009, 21:29
1 min leestijd

Wie van wedstrijdjes houdt kan zich helemaal uitleven met iCanSketchIt. In deze game, waar het allemaal draait om de highscores, moet je zo snel mogelijk, of zo precies mogelijk, een voorbeeld natekenen in de juiste kleuren.

<br />Er zijn twee spelmogelijkheden:

Precision Game

Bij dit deel van de game is het de bedoeling dat je het voorbeeld plaatjes zo goed mogelijk natekent met je vinger. Je moet hierbij denken aan de juiste grootte, plaats en kleuren. Als je denkt klaar te zijn klik je op de knop. Na het indrukken van de knop zie je het aantal procenten dat jouw tekening overeenkomt met het voorbeeld. Hoe hoger je score is, hoe hoger je in de highscore komt.

Speed Game

Lees verder na de advertentie.

Bij dit deel van de game is het de bedoeling dat je het voorbeeld zo snel mogelijk natekent met je vinger. Terwijl je tekent loopt er boven je tekening een klok mee, die de secondes telt dat je aan het tekenen bent. Je tekening moet 70% overeenkomen met het voorbeeld, want anders kan je dat level opnieuw gaan spelen. Hoe sneller je alle tekeningen gemaakt hebt, hoe hoger je in de highscore komt te staan. Je moet wel veel oefenen, want de highscore staat nu op 24 seconden!

iCanSketchIt is nu voor 79 te downloaden in de App Store.

<br /><br />

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's