iAd Gallery toont alle iAds
Redactie

Gisteren is de applicatie ‘iAd Gallary’ in de App Store verschenen. Deze applicatie stelt je in staat om alle iAds te bekijken die op dit moment actief zijn. Apple heeft deze applicatie eigenlijk uitgebracht om nieuwe adverteerders over te halen om ook te adverteren op de iDevices, maar veel gewone gebruikers vinden de app ook interessant.

Apple heeft een aantal verschillende navigatie mogelijkheden aan de applicatie toegevoegd. Je kan bijvoorbeeld alle iAds zien in een draaiend wiel dat je met je vingers kan bedienen. Daarnaast kan je natuurlijk de iAds opzoeken in een geordende lijst van adverteerders. Voordat de iAds zich openen, krijg je een informatief scherm te zien. Op dit scherm staan gegevens over de adverteerder en de advertentie.

Amerikaanse App Store

Op dit moment is de applicatie alleen in de Amerikaanse App Store te vinden.  In Nederland zijn op dit moment nog geen iAds, en dus heeft Apple besloten om de applicatie hier nog niet beschikbaar te stellen. Het is echter wel gewoon mogelijk om de applicatie te downloaden en te gebruiken als je een Amerikaans iTunes-account hebt.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.