Futuristische racegame Hyperburner is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
14 april 2017, 20:36
1 min leestijd
Futuristische racegame Hyperburner is Apples gratis App van de Week
Hyperburner

Hyperburner

€ 2,99

Reviewscore

8

Hyperburner is de meest flitsende Gratis app van de Week die Apple in lange tijd heeft uitgekozen. Nog nooit was de game gratis.

Lees verder na de advertentie.

Hyperburner is deze week helemaal gratis

In Hyperburner kruip jij in de cockpit van een ruimteschip dat je door allerlei hindernisbanen moet loodsen. Hiervoor haal je halsbrekende toeren uit, maar dat doe je niet voor niks: op deze manier ontgrendel je steeds betere schepen en nieuwe spelmodi.

Hyperburner

Vooral het design maakt de game het spelen waard. De felle neonkleuren spatten van je iPhone en iPad af, en de futuristische soundtrack past perfect bij de hoge snelheid waarmee je door de ruimte-kolonies raast.

Tot donderdag te downloaden

Je hebt minimaal iOS 8.0 of hoger nodig om deze game te spelen, al is Hyperburner wel geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en hoger. Heb je een ouder toestel, dan kan het zijn dat de animaties iets minder soepel zijn dan de bedoeling is.

Iedere week zet Apple een nieuwe app in het zonnetje als Gratis app van de Week, deze app krijgt ook een uitgelichte positie in de App Store. Normaal gesproken kost dit spel €2,99. Soms zijn dit educatieve apps, soms productieve en zo nu en dan een game. Tot aanstaande donderdag is de app gratis te downloaden, al moet je voor de in-app aankopen nog wel gewoon betalen.

Hyperburner

Bad Potion PTY LTD

€ 2,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen