HydroTilt XL is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2009

Het iPhone-spel HydroTilt XL is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2009. De applicatie is genomineerd in de categorie ‘Best Gaming Concept’.HydroTilt XL is de enige iPhone-applicatie in deze categorie. De applicatie maakt tevens kans op de publieksprijs, waarbij het publiek uiteraard kan stemmen op wie er moet winnen.

HydroTilt is een spel van een Nederlanse ontwikkelaar. In het spel ben je een substantie die telkens van fase kan veranderen. Hierdoor ben je het ene moment een druppel water, en het andere moment een gaswolk of ijsbal. Deze fase-overgangen maken het spel erg leuk, omdat je diep moet nadenken over de vraag hoe je het snelst bij het eindpunt komt. Een volledigere beschrijving van de game kan je terug vinden in ons archief.

Andere genomineerden

Natuurlijk zijn er nog veel meer genomineerden. Enkele hiervan kennen wij uit de App Store:

  • Layar
  • MyOrder
  • Nimbuzz
  • TXXI

Het lijkt er dus op dat HydroTilt XL een sterke concurrentie heeft als het gaat om de publieksprijs.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Iedereen kan zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs. Dit kan je doen via de website van de awards.

Bron: e-mail van CodeGlue

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.