Hydro Tilt update met level editor

Redactie
1 februari 2009, 17:00
1 min leestijd
Hydro Tilt update met level editor

De makers van HydroTilt, een leuke, innovatieve game, zijn bij de volgende update wel iets heel bijzonders van plan. Ze zijn van plan om een level editor in de volgende versie te zetten, waardoor je eigen levels kan maken en kan delen met de rest van de wereld.

Lees verder na de advertentie.

Wat is HydroTilt eigenlijk?

HydroTilt is een game waarbij je een waterdruppel, die kan veranderen in waterdamp en ijs, door een level moet bewegen. Je bestuurt de druppel door de iPhone te bewegen. Het doel van het spel is om je waterdruppel in ijs te laten veranderen en vervolgens je ijsballetje de finish te laten bereiken. Onderweg kan je een kristal vinden, wat extra punten oplevert.

<br />

Er zijn verschillende soorten ondergronden, zoals bijvoorbeeld een rooster waar alleen ijs overheen kan omdat water er doorheen valt. Het leuke van deze ondergronden is, dat je echt het gevoel hebt dat je over een rooster heen rolt. Je voelt de gaatjes in het rooster goed aan, waardoor je jezelf helemaal kan inleven in de game.

Toekomst

Zoals ik eerder zei zijn de ontwikkelaars druk bezig met een level editor. Met deze editor kan je je eigen levels ontwerpen en maken. Als je helemaal tevreden bent over je level kan je hem test en online zetten. Op deze manier kunnen andere spelers jouw level downloaden en spelen.

De update van Hydro Tilt is te verwachten in februari. De update is voor alle mensen die HydroTilt bezitten gratis.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's