Hundreds voor de iPhone als Game van de Week
Redactie

In de eerste week van 2013 is het iPhone spel Hundreds uitgekomen en meteen tot Game van de Week gelanceerd. Profiteer deze week tot en met 10 januari van veertig procent korting op de prijs.

Hundreds

hundredsDe game Hundreds is een waanzinnig leuk multitouch spel, waarbij je met je vinger een cirkel moet opblazen. De teller in het midden van het beeld moet op honderd komen te staan, zodat je een level hebt voltooid. Dat lijkt simpel, maar je moet voorkomen dat je per ongeluk andere cirkels opblaast, want dan ben je gewoon af. Het is dus even puzzelen welke cirkel je op moet blazen, zodat andere cirkels gespaard blijven. Er zijn cirkels die aan elkaar gekoppeld zijn door middel van een stippellijntje. Die moet je dus tegelijk aanraken. Er zijn ook bewegende cirkels die stilgezet kunnen worden en cirkelzaagjes die je voor een bepaald moment kunt uitschakelen.

Muziek en animaties

De game Hundreds is uitgevoerd in de kleurencombinatie van wit, rood en zwart en biedt naast een opzwepend muziekje ook fantastische animaties. Het duurt even voordat je het spelletje goed onder de knie hebt, maar dan word je ook echt gegrepen door dit spannende puzzelspel.

Ter introductie is de prijs van de game Hundreds voor de iPhone tijdelijks verlaagd naar 2,69 euro.

Hundreds

Last Chance Media, LLC

€ 3,49 via App Store
Hundreds
Hundreds
Hundreds
Hundreds
Hundreds

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.