Houd de BN’ers in de gaten met BN’ers Live

Redactie
25 januari 2010, 7:26
1 min leestijd
Houd de BN’ers in de gaten met BN’ers Live

De afkorting BN’er staat voor Bekende Nederlander, deze komen vrij vaak in roddelbladen te staan. Vind je het niet genoeg om pas aan het einde van een week te weten wat je favoriete BN’er heeft uitgespookt? Dan biedt de gratis applicatie BN’ers Live voor jou de perfecte oplossing!

Tweets

Twitter is een microblog waarin vele mensen voortdurend aan de buitenwereld laat weten wat hij/zij aan het doen is. Veel BN’ers hebben een twitteraccount en laten regelmatig weten wat ze aan het doen zijn.
Je kan ze natuurlijk “volgen” via Twitter, maar het is natuurlijk niet “cool” om zoveel mensen te volgen en misschien schaam je je wel voor je nieuwsgierigheid.

In de applicatie BN’ers Live kan je het twitteraccount van de BN’ers in de gaten houden zonder dat iemand anders het weet. Ook handig; de applicatie laat de tijd zien zodat je niet vergeet hoe laat het is wanneer jij de BN’ers weer eens nauw in de gaten houdt!

Gratis

De applicatie is geheel gratis, dus je hoeft niet aan je centjes te denken wanneer je overweegt om deze app te downloaden!

Lees verder na de advertentie.

bn

bron screenshot: appsstore.nl

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's