Houd alle modetrends bij met het vernieuwde Polyvore voor iPhone
Wouter Nijsen

De officiële app van Polyvore, de sociale modewebsite waar gebruikers outfits samenstellen en de verkooppunten bijvoegen, heeft een flinke update gekregen die de gebruikerservaring drastisch verbetert.

Polyvore is in een korte tijd vrij populair geworden. De website is een soort digitaal prikbord waar gebruikers allerlei modetrends spotten en outfits samenstellen op basis van het aanbod van modemerken. Je kunt gebruikers volgen, de meest recente trends volgen, op basis van thema (tips, celebrity, beauty, in season) door de content van de website browsen en natuurlijk heel veel kleding aanschaffen.

Polyvore: een grote update

mzl.jqsrxszmDe iPhone-app van Polyvore heeft een flinke update gekregen die de nodige bugfixes doorvoert, maar ook de langverwachte zoekfunctie, pinch-to-zoom (waarbij je met je vingers in en uit kunt zoomen), trends en het aanpassen van je profiel in de app integreert.

Eén van de belangrijkste doorgevoerde veranderingen is de zoekfunctie. De zoekknop in de rechter bovenhoek van het scherm dient nu als het favoriete maatje van de modegek, want het wordt voortaan mogelijk om in de app naar producten, outfits en gebruikers te zoeken.

Ook pinch-to-zoom is belangrijk voor de gebruikerservaring. Zo wordt het mogelijk om op kleding en outfits in te zoomen waardoor je de details beter kunt bekijken. Als je wilt weten want er speelt bij de community van Polyvore, kun je na de update op het menu trends drukken. Hier zie je de meest populaire modetrends gebaseerd op de populariteit onder Polyvore-gebruikers.

Polyvore is gratis in de App Store te downloaden. Het is eveneens mogelijk om direct kleding via de website in je winkelmandje te plaatsen.

[app 499978982][appimg 499978982]

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.