Ik hou van Holland app voor iPhone leuke toevoeging op spelshow

Wouter Nijsen
1 september 2013, 16:23
1 min leestijd
Ik hou van Holland app voor iPhone leuke toevoeging op spelshow

De Ik hou van Holland app is leuk voer voor de fans van RTL’s populaire spelshow . Met de iPhone-app van het tv-programma kun je zelf je kennis testen.

De quiz is tegen vrienden of willekeurige tegenstanders te spelen. De speler die het potje start, bepaalt altijd categorie. Vervolgens krijgen beide spelers dezelfde vijf vragen. De winnaar is natuurlijk degene die de meeste vragen goed heeft, of ze het snelst heeft beantwoord als er sprake is van gelijkspel.

Dit uitnodigen van andere spelers gaat onder andere via Facebook, wat natuurlijk altijd handig is bij het vinden van potentiële medespelers. De categorieën waaruit je kunt kiezen beslaan amusement, taal en sport. Er is ook een zogeheten grabbelton die je ene mix van vragen geeft.

Iedere week heeft de Ik hou van Holland app bovendien een speciale prijzenronde, waarin je daadwerkelijke prijzen kunt winnen. Deze kun je echter maar één keer spelen en loopt vooralsnog tot 26 oktober. Ik hou van Holland is gratis te downloaden voor iPhones, iPod touch-apparaten en iPads.

Lees verder na de advertentie.

Twee minpunten van de app: een zogeheten RTL ID is vereist om van de app gebruik te maken en vooralsnog zijn geluiden niet uit te schakelen, wat op momenten natuurlijk erg irritant kan zijn.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's