Hostel Hero vindt ruim 19.000 hotels

Redactie
1 september 2009, 20:50
1 min leestijd
Hostel Hero vindt ruim 19.000 hotels

Het vinden van betaalbare hotels kan een enorm probleem zijn op vakantie. Een tijdje geleden schreven we al over HotelPal, waarmee je hotels kon vinden van een bepaald bedrijf, maar nu is er een betere applicatie in de App Store verschenen. Deze applicatie heet Hotel Hero, en laat je zoeken tussen de ruim 19.000 hotels die verspreid zijn over de hele wereld.

In deze applicatie is geen GPS-systeem te vinden, dus zal je alles met de hand op moeten zoeken. Nadat je een land hebt geselecteerd uit de lange lijst, kan je een stad aantikken. Na het invullen van het formulier, met het aantal personen en data erop, zoekt de applicatie naar een beschikbaar hotel in de geselecteerde stad. Naast de namen van de hotels staat hoeveel de overnachting kost per persoon per nacht.

Het leuke van deze applicatie is dat je rechtstreeks vanuit de applicatie je kamer kan boeken. Met een creditcard kan je meteen je verblijf afrekenen, zodat je zeker van je kamer bent. Op deze manier kan je vanaf een terrasje je kamer in een hotel boeken.

Hostel Hero is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's