Horn game update voor iPhone met Quest modus
Redactie

De populaire avonturengame Horn voor de iPhone heeft een grote update ondergaan. De game kan nu gespeeld worden met een eindeloze Quest modus, waar je aan kunt beginnen als je het verhaal gespeeld hebt.

Vecht tegen tegenstanders

De nieuwe modus van Horn voert weer terug naar de bron van inspiratie, namelijk Inifinity Blade, die als basis diende voor de gevechten. Met de knoppen in het beeld op je iPhone ontwijk en blokker je tegenstanders en gebruik je de knoppen net als in het zwaardvechtspel natuurlijk ook om aan te vallen. Het spel is bijzonder levendig, want je maakt echt onderdeel uit van de wereld waar je door heen moet lopen. Overigens is dat in de nieuwe modus meer bijzaak, want het draait in de nieuwe Quest modus vooral om het vechten. Dat wil niet zeggen dat er in de omgeving niets te zien valt, want je vindt ook in de nieuwe modus geheime grotten, die naar de buit leiden.

Nieuwe uitrusting

In de Quest modus staat een groot wapenarsenaal te wachten met zwaarden, hamers en bijlen. Het is ook mogelijk om je speciale vaardigheden en je uiterlijk te veranderen. Je komt tegenstanders op je pad tegen in de vorm van Titans met een robotachtig uiterlijk. Overigens is de game Horn na de update ook sneller en stabieler geworden, zoals de ontwikkelaar Phospor Games heeft laten weten.

De game Horn is te downloaden voor een bedrag van 5,99 euro.

Horn™

Phosphor Games Studio, LLC

7,0 (67 reviews)
€2,29 via App Store
Horn™
Horn™
Horn™
Horn™
Horn™

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.