Overal in het land tv kijken met Horizon Go van UPC
Rutger Otto

UPC heeft de Horizon TV-app helemaal vernieuwd en voorzien van een andere naam: Horizon Go. Daarmee kunnen alle UPC-klanten die digitale tv hebben, live naar de televisie kijken via iPad en iPhone.

Live tv kijken via internet

horizon go klDankzij de laatste update wordt het voor klanten met een digitaal tv-abonnement hebben dus mogelijk om niet alleen thuis, maar ook onderweg tv te kijken. UPC is daarmee de eerste aanbieder in Nederland die toestaat dat er op een andere internetverbinding dan je thuisconnectie kan worden gekeken met je account.

Streamen werkt niet alleen via wifi-netwerken. Ook 3G en 4G worden ondersteund. Horizon Go geeft daarbij wel een waarschuwing: het bekijken van streams kan tot een hoog dataverbruik leiden. Klanten kunnen alle televisiezenders bekijken die in hun pakket zitten, dus ook HBO, Film1 en Fox Sports. Je moet dan als gebruiker wel met je UPC-account inloggen.

Meer vernieuwingen in Horizon Go

Daarnaast is Horizon Go voorzien van een nieuw ontwerp, waarbij alles wat ruimer en overzichtelijker in de app staat. Het enige wat nog ontbreekt is een plat design om beter bij andere iOS-apps aan te sluiten. Verder is het ook nieuw dat je een persoonlijke tv-gids kunt samenstellen. Je bepaalt daarbij zelf van welke zenders je het overzicht wil bekijken.

Ook hebben klanten nu vanuit het hoofdmenu toegang tot UPC’s videodienst MyPrime en TV Gemist en de app kun je gebruiken als afstandsbediening voor een Horizon Mediabox.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.