Handig! Horizon GO ondersteunt nu AirPlay en de Chromecast
Lars Paymans

De Horizon GO-app van Ziggo is er vandaag weer een stukje handiger op geworden. Nu de app AirPlay en de Google Chromecast ondersteunt, kun je in een handomdraai een video vanaf je iPhone of iPad naar een tv sturen.

Horizon GO Chromecast en AirPlay

De Horizon GO-app is een populaire en handige manier voor Ziggo-klanten om live tv of programma’s te kijken op een iPhone of iPad. Met de app kun je op deze manier programma’s tot zeven dagen lang terugkijken, handig als je wat gemist hebt dus.

Nu de Horizon GO Chromecast en AirPlay ondersteunt, kun je met een druk op de knop het programma dat je aan het kijken was op je iDevice doorsturen naar een gekoppelde tv. Een uitkomst als er een Chromecast in je televisie geplugd is, of er een Apple TV aan verbonden is bijvoorbeeld.

Dit komt bijvoorbeeld van pas als je onderweg op je iPhone ergens naar gekeken hebt, en je als je thuis bent verder wilt kijken op je grotere scherm. Voortaan hoef je het programma dus niet meer handmatig op je tv op te zoeken, maar stuur je het moeiteloos door.

Horizon GO downloaden

De Horizon GO-app is gratis te downloaden voor iOS. Om de app te gebruiken heb je wel een account van Ziggo nodig. Eenmaal ingelogd kun je overal naar programma’s kijken, wat de app bij uitstek geschikt maakt als je op vakantie gaat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.