Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

3 redenen waarom je HOOK voor iOS zou moeten spelen

31 januari 2015, 14:34
2 min leestijd
3 redenen waarom je HOOK voor iOS zou moeten spelen

HOOK is een toffe game die een aantal dagen geleden in de App Store verscheen. We hebben drie redenen op een rijtje gezet waarom je het spelletje zou moeten spelen.

Lees verder na de advertentie.

1. Minimalistische opzet en grafische stijl

HOOK is gemaakt door Maciej Targoni, een ontwikkelaar uit Polen. Zijn games kenmerken zich door de minimalistische spelopzet en grafische stijl die ze hanteren. Ook in HOOK is dat het geval, en dat merk je gelijk wanneer je de game voor het eerst opstart. De game wordt gepresenteerd in twee kleuren: de puzzels in een soort donkergrijze kleur op een beige achtergrond. In tegenstelling tot veel andere puzzelgames word je dus niet overspoeld met felle kleuren en dat is een welkome afwisseling.

2. Uitdagende puzzels

Door de minimalistische opzet en stijl lijkt het dat HOOK niet veel om het lijf heeft, maar niets is minder waar. De game is namelijk voorzien van veel puzzels, die naarmate je in de game vordert steeds moeilijker worden. Het is de bedoeling om de lijnen met haken, die zijn verbonden aan grote punten, in de juiste volgorde weg te spelen. Hierbij moet je goed opletten, want één foutje betekent dat je direct helemaal opnieuw moet beginnen.

HOOK

HOOK introduceert geleidelijk nieuwe mogelijkheden en spelregels, en daardoor heb je het gevoel binnen de game te groeien. Dit zorgt ervoor dat je met plezier blijft spelen en eventuele fouten nooit als onrechtvaardig aanvoelen; de oplossing is altijd heel logisch.

3. Spelen zonder stress

Ook tof aan HOOK is het feit dat je zonder tijdsdruk de puzzels kunt voltooien. Daarentegen heb je alle tijd om goed na te denken en kun je oplossingen rustig uitproberen. Het zorgt ervoor dat je je tijdens het spelen nooit gehaast voelt. Verder vinden we de soundtrack erg tof: deze combineert sfeervolle muziek met toepasselijke effecten, zodat je helemaal tot rust komt.

HOOK downloaden

HOOK is weliswaar binnen enkele uren uit te spelen, maar toch vinden we de game de moeite waard. Lijkt het spelletje je ook wat, dan kun je ‘m via de onderstaande link downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over iOS 5.1 of hoger en 42,4MB aan vrije opslagruimte.

"HOOK"

Maciej Targoni

€ 1,99 via App Store

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu