‘Hooikoorts Alarm’ waarschuwt voor pollen
Redactie

In de lente en in de zomer hebben veel mensen las van hooikoorts. Men krijgt last van deze ziekte als er veel pollen in de lucht zijn. Er bestaan verschillende websites en applicaties die kunnen voorspellen wanneer er veel pollen in de lucht zijn, maar deze week is er een erg bijzondere app op dit gebied verschenen: Hooikoorts Alarm.

Het nadeel van websites en informatieve applicaties is dat je deze telkens moet opstarten om de voorspelling te zien. Bij deze nieuwe applicatie Hooikoorts Alarm hoeft dit niet. Deze applicatie stuurt je namelijk een push-berichtje als er veel pollen in de lucht zijn. Je wordt dus automatisch aan je hooikoorts herinnerd als het relevant is.

Eigen voorkeuren

Je kan zelf aangeven wanneer je een push-berichtje wilt ontvangen. Je kan in de instellingen bijvoorbeeld aangeven of je alleen een berichtje wilt ontvangen als er erg veel pollen in de lucht zijn, of ook als er weinig pollen zijn. Daarnaast kan je ook een tijd instellen, zodat je ‘s ochtends niet wakker gemaakt wordt door de app.

Hooikoorts Alarm is voor 1,59 te downloaden uit de App Store. Je hoeft na de aanschaf van de applicatie geen in-app-aankopen te doen om de piush-notificaties te activeren.

Hooikoorts Alarm (AppStore Link) Hooikoorts Alarm
Ontwikkelaar: J.C. van Kampen
Beoordeling: 4+
Prijs: € 1,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.