Op de hoogte van vertraging dankzij OV app OV Delay

Roel van Hout
29 september 2013, 10:38
2 min leestijd
Op de hoogte van vertraging dankzij OV app OV Delay

Op zoek naar een mooie, snelle en handige OV app? Probeer dan OV Delay, waarmee je de vertragingen van het OV in jouw woonplaats scherp in de gaten kunt houden.

Concurrentie voor 9292

ov delayOpeens was ik het zat. Een mooie dienst en prachtige app, dat 9292, maar in mijn woonplaats houden de buschauffeurs zich nauwelijks aan de dienstregeling. Het resulteert erin dat je minstens een kwartier bij de bushalte staat, wanneer je je aan de tijden zoals 9292 die weergeeft, houdt.

Begin augustus is gelukkig de OV app OV Delay verschenen, een applicatie die we destijds helaas even hebben gemist, maar alsnog een eervolle vermelding verdient. Want de app doet uitstekend wat de naam belooft.

OV Delay bevat drie pagina’s: Bus & Tram, Trein, en OV-Chip. Op basis van je locatie toont de app de dichtstbijzijnde bus- en tramhaltes en stations, en geeft aan wanneer er vertraging op één van de lijnen of sporen is. Zo voorkom je dat je te vroeg of te laat bij de bushalte of op het station staat.

Lees verder na de advertentie.

Premium-functie OV app OV Delay is een must

OV Delay is gratis, maar zeer beperkt. Om meer bussen en trams en volgende haltes te checken (en de hinderlijk in beeld geplaatste reclames te verwijderen) zul je éénmalig een in app-aankoop van 1,79 euro moeten afrekenen. Geloof ons: het is iedere eurocent dubbel en dwars waard.

Want niet alleen breid je daarmee al bestaande functies uit, je kunt ook nog eens de gegevens van je OV-chipkaart in de app invoeren. Daardoor kun je niet alleen je saldo, maar ook je laatste bestemmingen in de gaten houden. De app is ook zonder te gebruiken, maar voelt met deze extra functies toch een stuk completer.

Let op: je kunt géén routes plannen met deze app, dus hij is alleen geschikt voor reizigers die bekend zijn met de af te leggen weg!

OV Delay

Deviate

Gratis via App Store

OV Delay
OV Delay
OV Delay
OV Delay
OV Delay

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday