Het Parool op de iPhone
Redactie

Er verschijnen steeds meer applicaties van Nederlandse kranten in de App Store. De laatste toevoeging is de applicatie van het Parool. Deze krant richt zich vooral op Amsterdams-nieuws, maar er verschijnen dagelijks ook veel artikelen die de moeite waard zijn voor mensen buiten Amsterdam omdat het over algemenere zaken gaat. Dit betekent dat de applicatie voor iedereen aantrekkelijk is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De applicatie lijkt op andere bekende nieuws-applicaties, zoals bijvoorbeeld nu.nl en de volkskrant. Onderin het scherm staan een aantal icoontjes die staan voor nieuws-categorieën. Deze balk met icoontjes kan je zelf indelen. Dit betekent dat je icoontjes kan toevoegen en verwijderen. Op deze manier krijg je een knoppenbalk die helemaal op jou is afgestemd.

De applicatie van het Parool is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.