Het Algemeen Dagblad lanceert gratis applicatie

Vandaag heeft het Algemeen Dagblad een gratis applicatie gelanceerd die alle artikelen van de website AD.nl kan tonen. De applicatie laat onder andere algemeen-, showbizz-, en sportnieuws zien. Op de hoofdpagina van de applicatie staat een foto-slider. Als je op één van de foto’s tikt zie je het nieuwsbericht dat bij de foto hoort.

Artikelen delen

Net als bij andere nieuwsapplicaties is het bij AD.nl Mobile mogelijk om je gelezen artikelen te delen. Als je een artikel op je scherm hebt staan, hoef je alleen maar op het deel-icoontje te tikken. Vervolgens kan je ervoor kiezen om het artikel te delen via Twitter, Facebook of e-mail.

Reageren

Op de website van het Algemeen Dagblad kunnen bezoekers reageren op de nieuwsberichten. Deze functie is ook overgebracht naar de iPhone-applicatie. Voordat je hiervan gebruik kan maken, moet je een account aanmaken via AD.nl. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om een account aan te maken via de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

AD - Nieuws, Sport & Regio

DPG Media Services

7,6 (3692 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.