HERE WeGo helpt je met slim navigeren, ongeacht je vervoersmiddel

Lars Paijmans
27 juli 2016, 14:00
2 min leestijd
HERE WeGo helpt je met slim navigeren, ongeacht je vervoersmiddel
HERE WeGo Kaarten & Navigatie

HERE WeGo Kaarten & Navigatie

Gratis

Reviewscore

7,5

HERE komt vandaag met een nieuwe update op de populaire kaartendienst die voortaan als HERE WeGo door het leven gaat. De update is vanaf nu beschikbaar, en wij zijn er al even mee aan de slag gegaan.

Lees verder na de advertentie.

HERE WeGo update nu beschikbaar voor iOS

HERE WeGo wil het zo makkelijk mogelijk maken om door een stad te navigeren, en wil hierbij op alle vlakken een handje helpen. Door het integreren van parkeersuggesties en wandelroutes geeft de app je nu stap voor stap je optimale reis van punt A naar B. Met een druk op het huis-icoon navigeer je bijvoorbeeld direct naar huis.

Hierbij is het makkelijk om je reistijd met de bus, fiets, taxi of auto te vergelijken. Ook wordt er constant gekeken of de verkeerssituatie verandert, en kan de route daarop aangepast worden. Tijdens het navigeren kun je met een stem of visuele navigatie je weg vinden. Ook als je met het OV reist, kun je live updates ontvangen als er iets op jouw traject speelt.

Daarnaast begint HERE WeGo met de update van vandaag met de integratie van Car2Go, de dienst waarmee auto’s gedeeld kunnen worden. Hierdoor kun je makkelijk zien of er een auto in de buurt is die je eventueel kunt delen. Samen met de Car2Go-toevoeging toont de app nu ook taxistandplaatsen en parkeerterreinen in je directe omgeving.

HERE WeGo

Offline ziet HERE WeGo goed in elkaar

De grote trekpleister van de app is nog steeds het offline-gedeelte, en dat zit ook met deze HERE WeGo-update goed. De app werkt volledig offline, of als je even geen of slecht bereik hebt. Hier moet je wel even de juiste kaart offline voor opslaan. Wel zo handig als je van plan bent om de app ook op vakantie te gebruiken.

Ook de Android-update is inmiddels beschikbaar, die voorlopig een aantal extra functies heeft ten opzichte van de iOS-variant. HERE laat echter aan ons weten dat deze de komende maanden ook aan de iPhone-app zullen worden toegevoegd. De verschillen hebben vooral te maken met het design, en de hoofdfuncties zijn in beide versies identiek. HERE was oorspronkelijk eigendom van Nokia, maar werd in augustus 2015 doorverkocht aan Mercedes, BMW en Audi.

HERE WeGo Kaarten & Navigatie

HERE Apps LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu