HelloLab: photo editing app in iOS 7 stijl
Roel van Hout

Gratis en prima apps voor het bewerken van foto’s zijn er genoeg, maar met photo editing app HelloLab ben je alvast klaar voor de toekomst!

HelloLab is namelijk volledig ingericht in de iOS 7-stijl. Dat betekent: veel witte menu’s, blauwe tekst en iconen in dunne lijnen.

photo editing app

HelloLab werkt als vrijwel elke andere photo editing app: je kiest een gereedschap waar je de foto mee aanpast, waarna je door je vinger of het scherm te slepen kunt bepalen in welke mate het effect wordt toegepast.

Daarbij kan het soms lastig zijn om precies de goede hoeveelheid te pakken te krijgen. Daar heeft de ontwikkelaar van de app echter op geanticipeerd: door onder de foto een schuiver in beeld te brengen zit je niet met je vingers op de afbeelding zelf, en kun je veel beter zien wat je doet.

Photo editing app HelloLab niet uitgebreid

Daardoor heb je wel wat minder mogelijkheden: per gereedschap zijn er maar 5 standen. Het doet wel een beetje denken aan Instagram, waarbij je ook de gradatie van filters niet in kunt stellen.

Als dat echter genoeg voor je is, ben je bij HelloLab aan het goede adres. De app is gratis, enkel voor extra filters hoef je bij te betalen. Zo ben je alvast klaar voor iOS 7!


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.