Hello Weather is je nieuwe favoriete weer-app

Lars Paijmans
5 september 2016, 13:37
2 min leestijd
Hello Weather is je nieuwe favoriete weer-app
Hello Weather

Hello Weather

Gratis

Reviewscore

8,5

Je iPhone heeft standaard al een prima Weer-app, maar Hello Weather bewijst dat het een stuk beter kan. De nieuwe app is in een paar dagen tijd uitgegroeid tot onze absolute favoriete weer-app.

Lees verder na de advertentie.

Hello Weather: simpel en uitgebreid tegelijk

Hello Weather doet vanaf het eerste moment alles goed. De app heeft een mooi en overzichtelijk design. Ondanks dat lever je hierdoor niet in op het gebied van informatie. De app zit vol met grafieken en info over de huidige en toekomstige weersituatie. Ook als je een weer-app vooral gebruikt om meer informatie te krijgen over regenbuien ben je bij deze app aan het juiste adres. De app laat tot op vijf minuten zien of het gaat regenen, en geeft direct aan hoe hard het uit te lucht komt zetten.

Het handige aan de app is dat alles continu op één scherm blijft staan. Je hebt dus geen aparte menu’s om andere info op te zoeken. Veeg simpelweg van links naar rechts over een onderdeel van de app om er meer informatie over te krijgen. In het geval van de huidige temperatuur kun je van rechts naar links vegen voor meer gegevens over de wind, luchtvochtigheid en het tijdstip waarop de zon opkomt en ondergaat.

Hello Weather downloaden

Als je Hello Weather voor het eerst opstart, raden we wel aan om in de instellingen van de app de eenheden even op internationaal te zetten. Zo hoef je graden Fahrenheit niet eigenhandig naar Celcius om te rekenen.

Voor basis-info over het weer kun je Hello Weather gewoon gratis downloaden en gebruiken. Als de app je bevalt kun je daarnaast ook lid worden van de Hello Weather fan club. Hier betaal je €1,99 per jaar voor, of €4,99 voor een onbeperkt abonnement. Hiermee ondersteun je de ontwikkelaar, maar ontgrendel je ook nieuwe functies zoals een nachtmodus. Wat ons betreft is Hello Weather zeker het proberen waard, want ondanks het simpele design heeft de app alles in huis om jou een volledig beeld van het weer te geven.

Hello Weather

Electric Dream Machine LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu