Heerlijk slapen in het vliegtuig met de AirSleep app
Roel van Hout

Om een al te heftige jetlag te voorkomen, kun jeaan boord van een vliegtuig het beste een uiltje knappen. Voor lichte slapers is dat helaas niet weggelegd, maar voor hen is er een oplossing: de AirSleep app.

Je kent het wel: dat het vliegtuig de motoren start, een oorverdovend lawaai de cabine vult, en voor de rest van de vlucht ook niet meer afneemt. Je buurman heeft er ogenschijnlijk geen last van en valt gelijk in slaap, en jij kan je de rest van de reis gaan vervelen. Films kijken kan niet, want het scherm is slecht, het spiegelt en het geluid kan nooit hard genoeg. Lezen is ook geen doen, want degene voor je heeft nét zijn stoel in de slaapstand gezet. Doffe ellende, kortom.

airsleep app

Voor die mensen is er de AirSleep app. Deze app bevat rustgevende geluiden die je moeten helpen in slaap te vallen. Denk daarbij aan het geluid van regendruppels op bladeren, golven die het strand op rollen, of het geluid van de wind die woestijnzand doet opwaaien. Doe je oortelefoontjes in, stel in hoe lang je wil slapen, en je bent voor de komende uren voorzien.

AirSleep app bevat drie gratis geluiden

AirSleep is tot het einde van het jaar gratis te downloaden, en bevat standaard de drie hierboven beschreven geluiden. Mocht je meer zin hebben in monnikengezang, een klaterend beekje of het geluid van een knapperend haardvuur, dan kun je die geluiden altijd nog aanschaffen voor 0,89 cent.

Toegegeven: de app is werkelijk spuuglelijk en valt volledig uit de iOS-toon, maar – als het goed is – zul je er telkens maar een paar seconden in door moeten brengen voor je in slaap valt. Goede reis!

Airsleep

Applied Technology and Development

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
Airsleep
Airsleep
Airsleep
Airsleep

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.