De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Boerderijspel Hay Day neemt je mee naar de stad

Rutger Otto
20 mei 2014, 18:46
2 min leestijd
Boerderijspel Hay Day neemt je mee naar de stad

Eén van de populairste iOS-games heeft haar ‘grootste update ooit’ uitgebracht. In Hay Day kun je nu naast een boerderij ook aan de slag met het onderhouden van een complete stad.

Lees verder na de advertentie.

hay day stad klein

In Hay Day nam jij als speler de boerderij van je oom over, omdat hij ging genieten van zijn oude dag. Nu houdt ook de burgemeester van het nabije stadje ermee op. En wie krijgt de Hay Day stad onder zijn hoede? Inderdaad: jij. Tenminste als je level 34 hebt bereikt.

Burgemeester geeft je de sleutel van de Hay Day stad

Aan de boerderij vind je een kapot treinstation. Dat kun je repareren zodat je vervolgens naar de stad kunt rijden. Vervolgens kun je aldaar het station en het stadhuis repareren. De stad is achtergelaten in slechte staat en jij met oude gloriedagen doen herleven. Dit doe je door (net als op je boerderij) dingen te bouwen. Denk aan een groentewinkel (waar ze jouw verbouwde groentes kunnen verkopen), een bioscoop, een restaurant et cetera. Met decoraties van je boerderij fleur je de stad wat op.

Al snel komen mensen van buitenaf op bezoek in de stad. Die wil je zoveel mogelijk producten van jouw boerderij aansmeren. Door punten te verdienen kun je meer gebouwen en artikelen ontgrendelen. Daarnaast kun je jouw ‘neighborhood’ uitbreiden naar 30 personen.

Hay Day wordt nog steeds door een grote groep mensen gespeeld. Met de update van de Hay Day stad proberen de makers hun game te verfrissen met meer van hetzelfde, maar met een compleet nieuwe omgeving. De vele mensen die Hay Day spelen zullen daar zeker op zitten te wachten.

Wat is Hay Day?

Het is in Hay Day de bedoeling een succesvolle boerderij op te bouwen door het land te bewerken, punten te verzamelen en geld te verdienen. Het spel maakt gebruik van wachttijden. Zo kost het maken van een brood vijf minuten in real-time. Je kunt het proces versnellen door echt geld uit te geven, maar als je het slim aanpakt is dat niet nodig. Lees daarover meer in het artikel met de vijf beste Hay Day tips.

Hay Days is te spelen op apparaten die draaien met iOS 4.3 of hoger. Om het spel te installeren is 61 MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Hay Day

Supercell

Gratis via App Store

Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu