Hatch: Tamagotchi op je iPhone

Roel van Hout
24 november 2013, 10:17
1 min leestijd
Hatch: Tamagotchi op je iPhone

Heb je nog wel eens heimwee naar de gloriedagen van de Tamagotchi? Goed nieuws: Hatch is als een Tamagotchi, maar dan op je iPhone. 

Voor wie geen flauw idee heeft wat een Tamagotchi is: dit virtuele huisdier hield eind jaren ’90 kinderen (en volwassenen) wereldwijd uit hun slaap. Het was een zakcomputertje, met daarop een klein beestje dat je moest verzorgen. Dat betekende eten geven, met het beest spelen en zijn of haar rommel opruimen. Keek je te lang niet naar het diertje om, dan bestond de kans dat het diertje uiteindelijk overleed.

Sindsdien is er niet echt meer een waardige opvolger voor de Tamagotchi verschenen, maar iPhone-game Hatch zou daar zomaar eens verandering in kunnen gaan brengen. In Hatch krijg je de beschikking over een zogenoemde Fugu, die je net als de Tamagotchi moet verzorgen.

Hatch maakt optimaal gebruik van de iPhone

Er zijn heus wel eerdere pogingen geweest om een Tamagotchi-achtige game voor iOS uit te brengen, maar nooit werden die zo goed uitgedacht als Hatch. Hatch maakt namelijk optimaal gebruik van de mogelijkheden je iPhone: door ermee te schudden maak je het diertje alert, als je een foto wil maken zal ‘ie deze proberen te ‘photobomben’.

Lees verder na de advertentie.

Tel daar de mooie animaties en aanstekelijke muziek bij op, en het voelt werkelijk alsof je een klein levend diertje in je broekzak hebt. Hier ga je de komende maanden/jaren geen genoeg van krijgen.

Hatch is nu te downloaden in de App Store!

Hatch - GameClub

GameClub

Gratis via App Store

Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub
Hatch - GameClub

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's