Harry Potter: Wizards Unite nu beschikbaar voor iOS: zo download je de game
Michel van 't Klaphek
Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite

Gratis

Onze score

8,5

Het is zover. Harry Potter: Wizards Unite is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor iPhone en iPad. Zo kun je Harry Potter Wizards Unite downloaden voor iOS.

Beschikbaar: Harry Potter Wizards Unite downloaden

We hebben er een paar dagen langer op moeten wachten dan de Verenigde Staten, maar vanaf vandaag is de nieuwe game die zich afspeelt in het Harry Potter-universum ook beschikbaar in Nederland. Zo haal je de game in huis:

  1. Download Harry Potter: Wizards Unite in de App Store;
  2. Wacht totdat het spel is binnengehaald en volg de aanwijzingen op het scherm;
  3. Log in met je Google- of Facebook-account en kies een spelersnaam;
  4. Kies een avatar en bepaal welk Zweinstein-huis je gaat vertegenwoordigen;
  5. Spelen maar!

Harry Potter wizards unite downloaden screens

De game is speelbaar op vrijwel alle iOS-apparaten. Je moet minstens iOS 10 draaien en in het bezit zijn van een iPhone 5S of iPad Air, of een nieuwer model. De game is volledig Nederlandstalig en gebruikt je locatie en camera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het verhaal

De nieuwe Harry Potter-game speelt zich af net na het zevende boek. Voldemort is verslagen en de wereld krabbelt beetje na beetje op, totdat er ineens een mysterieuze ‘Calamity’ opduikt. Deze zorgt ervoor dat allerlei personen, wezens en magische voorwerpen in de wereld opduiken. Deze zijn ook zichtbaar voor niet-tovenaars, oftewel dreuzels. Aan jou de taak om deze ‘Foundables’ in de echte wereld te vinden en verzamelen.


Dit kunnen allerlei dingen zijn. Denk aan een personage uit de boeken en films die ineens aangevallen wordt door een spin. Wanneer je zo’n Foundable ziet moet je er een toverspreuk op uitvoeren. Dit doe je door over het scherm van je iPhone of iPad te vegen. Wanneer je krachtig genoeg bent kun je de Foundable claimen. Wizards Unite is afkomstig van dezelfde makers als Pokémon GO, een van de meest succesvolle games aller tijden.

Harry Potter: Wizards Unite

Niantic, Inc.

9,2 (5405 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.