Rustgevende Harmony 3 is de gratis App van de Week

Wouter Nijsen
28 december 2015, 9:49
2 min leestijd
Rustgevende Harmony 3 is de gratis App van de Week
har•mo•ny 3

har•mo•ny 3

€ 3,49

Reviewscore

8

Apple heeft afgelopen weekend een nieuwe App van de Week gekozen. Ditmaal is het Harmony 3 geworden, een puzzelgame waarin je speelt met kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Harmony 3

Harmony 3 staat al een tijdje in de App Store en is de derde game in de gelijknamige spelreeks voor iOS. Het spel is nooit bekend geworden onder het grote publiek en dat is jammer. Harmony 3 is namelijk een uitstekende puzzelgame die wat anders doet dan veel concurrenten. In de game moet je kleuren combineren en verwisselen om een kleurenpalet te maken.

Bij de start van elk level zie je een aantal kleurenpaletten die bestaan uit verschillende blokken. Die worden vervolgens verdeeld over het speelveld en is het jouw taak om ze op de juiste plek te krijgen. Elk blokje kan maar één of twee keer worden verschoven. Doe je dat vaker, dan is het game over en moet je opnieuw beginnen. In de video hieronder krijg je een korte indruk van de game.

De puntjes in de blokken geven niet alleen aan hoeveel ‘beurten’ je hebt, maar ook hoe vaak ze verschoven moeten worden om op de juiste plek te liggen. Daarmee helpt de game je een beetje, al is het best lastig om alles in één keer goed te hebben. Is een puzzel te moeilijk, dan kun je op het knopje onderin tikken om een hint te krijgen.

Onlangs werd Harmony 3 van een grote update voorzien. Die staat in het teken van de feestdagen en voegt 50 extra levels toe, met nieuwe effecten en muziek. Door de update bevat het spel nu meer dan 200 verschillende levels. Genoeg om je de komende dagen mee te vermaken!

Harmony 3 gratis downloaden

Verder raden we aan om Harmony 3 met oordopjes in te spelen. Het spel heeft namelijk een mooie en rustgevende soundtrack die perfect past bij de gameplay. Het spel is via onderstaande link te downloaden, weegt 238MB en vereist iOS 6 of nieuwer.

har•mo•ny 3

BorderLeap

€ 3,49 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu