Hangouts-berichten nu te beantwoorden via Apple Watch
Erwin Vogelaar
Hangouts

Hangouts

Gratis

Onze score

8

Het is nu mogelijk om vanuit de Apple Watch te antwoorden op chatberichten van Google Hangouts. Eerder was het enkel mogelijk om berichten te lezen en af te wijzen.

Hangouts Apple Watch

Sinds de nieuwe versie van chat-app Google Hangouts, is het mogelijk om berichtjes te beantwoorden vanuit de Apple Watch. Hangouts werkte al wel via het horloge, maar het was vooralsnog enkel mogelijk om berichtjes te lezen en af te wijzen. Deze nieuwe functie komt samen met kleinere bugfixes in een update die nu te downloaden is in de App Store.


De update voegt eigenlijk de optie toe om direct vanaf Hangouts-notificaties te reageren op een iPhone of iPad, maar door Apple’s quick reply-functie is dit ook direct van toepassing op de Apple Watch. Bij berichtjes kun je op de horloge kiezen uit enkele korte reacties of zelf een reactie dicteren.

De nieuwste versie van de app is 6.1.0. Vanaf deze versie zie je ook groepnamen in notificaties en worden er contactnamen getoond in Google Voice-notificaties. De app downloaden kan via onderstaande link. Je hebt wel minimaal iOS 7.0 en 39,7MB vrije ruimte nodig.

Hangouts

Google, Inc.

9 (50 reviews)
Gratis via App Store

Hangouts
Hangouts
Hangouts
Hangouts
Hangouts

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.