Handige lijstjes-app Wunderlist komt met uitgebreide pro-versie

Wouter Nijsen
18 april 2013, 8:12
1 min leestijd
Handige lijstjes-app Wunderlist komt met uitgebreide pro-versie

Wunderlist, één van de meest verfijnde en succesvolle lijstjes-apps voor iOS, komt binnenkort met een pro-versie. Het nieuwe Wunderlist Pro gaat zich focussen op het samenwerken binnen teams.

Dat meldt ontwikkelaar 6Wunderkinder in een blogpost. Wunderlist Pro wordt beschikbaar voor iPhone, iPad, Mac en het web, gevolgd door Android en Windows.

Wunderlist Pro & teams

Wunderlist Pro wil zich richten op samenwerking in het algemeen en hoe jij met anderen samenwerkt. “Wunderlist Pro is de collega die je altijd al hebt gewild”, aldus ontwikkelaar 6Wunderkinder. “Hij is super-georganiseerd, mist nooit een deadline en herinnert je zelfs aan belangrijke todo’s zonder dat je hierom hoeft te vragen. De nieuwe app gaat je leven weer gemakkelijker maken.”

Hoewel 6Wunderkinder niet echt op de details van Wunderlist Pro ingaat, meldt de ontwikkelaar dat het een belangrijke feature aan de dienst toevoegt: het toewijzen van todo’s. Dit geeft direct een overzicht van wie wat doet. Wunderlist Pro moet zowel voor kleine als grote bedrijven geschikt zijn en begint als een basis-app die steeds meer features krijgt. Dat gezegd hebbend: beide apps blijven volgens de ontwikkelaar enorm simplistisch.

Lees verder na de advertentie.

De pro-versie wordt een betaalde dienst die 4,99 dollar per maand of 44,99 dollar per jaar gaat kosten. Het huidige Wunderlist blijft voor iedereen gratis te gebruiken.

Onderstaande video geeft een sneak preview van Wunderlist Pro.

[app 406644151][appimg 406644151]

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's