Handige update Facebook Messenger voor de iPhone
Redactie

De Facebook Messenger app heeft afgelopen vrijdag een handige update gekregen voor de iPhone. Je kunt namelijk nu ook zien of er iemand antwoord aan het typen is. Daarnaast zie je ook of de ontvanger het berichtje gelezen heeft.

Locatie van vrienden

Met de update is het mogelijk om te zien, waar je vrienden zich bevinden. Handig om te checken of iemand in de buurt is. Een ander nieuwigheidje is dat je gratis een tekstbericht kunt verzenden aan een vriend, die geen gebruikmaakt van Facebook Messenger. De kosten van eventueel 3G gebruik komen wel voor je rekening.

Nieuwe messaging ervaring

Met Facebook Messenger wordt geprobeerd om een nieuwe messaging ervaring te creëren. De nieuwe functies, die met deze update beschikbaar zijn gekomen, blijken het begin te zijn van een lange reeks met nieuwigheden. Het chatten met anderen moet als echter worden ervaren. Het belangrijkste kenmerk van de app is het chatten met je Facebookvrienden. De app is gratis beschikbaar voor je iPhone.

Uit de laatste geruchten blijkt, dat Facebook bezig is om aan de app voor de iPhone videochatten toe te voegen. Er komt wellicht een optie voor videochat via Skype. Deze dienst voor videobellen werd eerder al beschikbaar voor de website van Facebook.

 

Messenger

Facebook, Inc.

7,0 (194 reviews)
Gratis via App Store
Messenger
Messenger
Messenger
Messenger
Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.