Handig op festivals: ‘Waar’s m’n tent?’

Deze week beginnen er in deze omgeving twee grote festivals: Lowlands en Pukkelpop. In de App Store staan een aantal handige applicaties voor de festivalgangers, zoals bijvoorbeeld de officiële applicaties van deze festivals. In de App Store staat ook de applicatie ‘Waar’s m’n tent?’. Met deze applicatie kan je ‘s avonds laat in één keer goed naar je tent toe lopen.

Tent kwijt? Start ‘Waar’s m’n tent’ op!

Op festivals zijn mensen vaak hun tent kwijt op de camping. Dit is niet gek, want er slapen gemiddeld zo’n 60.000 mensen op de campings. De applicatie ‘Waar’s m’n tent?’ start je op als je je tentje op de camping hebt geplaatst. Via GPS zoekt de applicatie waar je op dat moment bent. Vervolgens kan je de applicatie afsluiten, en weer openen als je je tentje zoekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.