4 toffe Halloween-apps voor iOS

Rutger Otto
31 oktober 2015, 13:02
2 min leestijd
4 toffe Halloween-apps voor iOS

Het is de laatste dag van oktober en dat betekent; griezelen geblazen. Wij zetten vier apps op een rij waarmee je een fijne Halloween tegemoet gaat.

Lees verder na de advertentie.

Halloween-apps

Halloween is er heus niet alleen voor mensen die het leuk vinden om de stuipen op het lijf gejaagd te worden door een man met een kettingzaag en een hockeymasker op. Halloween is er voor iedereen. In een speciale Halloween-sectie in de App Store zet Apple tientallen apps op een rij rondom het feest voor jong en oud. Wij pikken de krenten uit de pap.

The Walking Dead:Dead Yourself

AMC Network Entertainment LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Een beetje Halloween is heeft zombies. En met The Walking Dead: Dead Yourself tover je jouw gezicht om in dat van een ondode. Je kunt daarbij ogen en mond veranderen en filters instellen. Dat ziet er al snel luguber en best wel smerig uit. Er zijn behoorlijk wat combinaties te maken. Vervolgens jaag je je vrienden de stuipen op het lijf door de foto’s met hen te delen.

Lost Within

AMZN Mobile LLC

€ 4,99 via App Store

Op zoek naar een fraaie horrorgame op iOS? Dan is Lost Within je beste keuze. Speel hem in het donker met koptelefoons op en je zult merken dat je niet op je gemak zit. In Lost Within moet je zorgen dat je levend uit een gesticht komt, door de duistere plek te verkennen en het geheim te ontrafelen. Daarbij zul je moeten sluipen en verstoppen voor de monsters die er ronddwalen.

Costume Quest

Double Fine Productions, Inc.

Gratis via App Store

Een (kind)vriendelijker Halloween-spelletje is Costume Quest, een charmante role playing game waarbij je langs de deuren gaat voor een ‘trick or treat’. Soms krijg je snoep, soms doet een monster de deur open. Dan vecht je in jouw kostuum (je verzamelt er meerdere) tegen de vijand. Zo doorloop je dit korte maar fraaie Halloween-avontuur dat alleen al dankzij zijn presentatie de moeite waard is.

Zombies, Run!

Six to Start

Gratis via App Store

Wil je nog even sportief doen, voordat je vanavond aan de Halloween-lekkernijen gaat, dan kun je zelfs dat griezelend doen met Zombies, Run. Met deze hardloop-app moet je hard genoeg rennen om uit de handen van zombies te blijven. Tijdens je hardlooprondje wordt een griezelverhaal verteld dat eng genoeg is om door te blijven rennen. Want je wil niet dat de zombies je te pakken krijgen.

Heb jij nog leuke Halloween-apps gezien? Deel ze met ons in de comments!

Lees meer over apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu