Half a Minute als nieuw spel voor de iPhone gelanceerd
Redactie

Op je iPhone kun je al heel veel spellen individueel of met anderen spelen en nu is er weer een leuk en spannend teamspel bijgekomen. Half a Minute is de naam van het spel en dat verwijst meteen naar de tijd die je tijdens het spel krijgt.

Half a Minute

half-a-minuteHet concept van het spel Half a Minute is eenvoudig, want het is de bedoeling om binnen een halve minuut zoveel mogelijk begrippen te laten raden. Het begrip moet daarbij uiteraard zo duidelijk en snel mogelijk worden omschreven. Je kunt het spel met twee teams spelen en nadat je het aantal deelnemers hebt geselecteerd, kan Half a Minute van start gaan. Elk lid van elk team moet binnen een halve minuut proberen om vijf woorden te beschrijven.

Zandloper

De tijd wordt tijdens het spel Half a Minute nauwlettend in de gaten gehouden, want op het beeldscherm van je iPhone is namelijk een zandloper te zien. Naast de functie van een interactieve zandloper voorziet de app natuurlijk ook in een begrippenlijst om het spel mee te spelen. Het team dat het snelst is en het meeste aantal woorden juist heeft geraden is natuurlijk de winnaar.

De app Half a Minute is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Half a Minute

Lerikon B.V.

5 (20 reviews)
Gratis via App Store
Half a Minute
Half a Minute
Half a Minute
Half a Minute
Half a Minute

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.