GV Connect: Eerste Google Voice-applicatie in de App Store
Redactie

Apple heeft onlangs de voorwaarden van de App Store aangepast. De nieuwe regels geven enkele afgewezen applicaties een nieuwe kans. Het is vanaf nu bijvoorbeeld wél toegestaan om Google Voice-applicaties op de iPhone uit te brengen. Hier wachten veel Amerikanen al een tijdje op, want dit kan je telefoonrekening een flinks stuk verlagen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

GV Connect

De eerste Google Voice-applicatie in de App Store heet GV Connect. Deze applicatie is vrij beperkt qua opties, maar stelt je wel in staat om iemand te bellen met je Google Voice-nummer. Hierdoor kan je bijvoorbeeld veel kosten besparen met een telefoontje naar het buitenland.

Toekomst van deze applicaties

Nu ontwikkelaars Google Voice-applicaties in de App Store kunnen plaatsen, zullen er in de toekomst tientallen GV-applicaties in de App Store staan. Het wachten is op een applicatie met multitasking, zodat je gebeld kan worden terwijl je de applicatie niet actief gebruikt.

Google Voice is op dit moment alleen op uitnodiging in Amerika te gebruiken.

GV Connect

Andreas Amann

€ 3,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.