De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Bescherm het heelal met Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

Rutger Otto
20 juli 2014, 15:53
2 min leestijd
Bescherm het heelal met Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

Marvel is alvast begonnen met het promoten van hun nieuwste superheldenfilm; The Guardians of the Galaxy. Die draait om een groep misfits die het universum moet beschermen tegen de machtige badguy Ronan. In de iOS-game maak je alvast kennis met de Guardians.

Lees verder na de advertentie.


De game begint met de uitbraak uit een gevangenis van Rocket Raccoon. Die missie mondt uit in een verhaal waarbij kwade krachten in handen proberen te komen van ‘The Universal Weapon’ om het heelal in handen te krijgen. Het is aan jou en de team van Guardians de taak om te zorgen dat dat plan niet doorgaat.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon Official Trailer

RPG met lijntjes trekken

Guardians of the Galaxy: The Universal weapon is een RPG, waarbij je steeds lijntjes trekt van jouw aanvaller naar de vijand. Dan volgt een aanval. Eenzelfde spelprincipe zagen we pasgeleden nog in Angry Birds Epic. Om snel sterk te worden (de game wordt snel moeilijk) zul je wel moeten grinden zoals vroeger in RPGs. Dat is dus veel vechten zonder direct progressie te boeken.

Dit keer dus niet even een in-app aankoop doen om meteen een stuk sterker te worden: je zult ervoor moeten spelen. Dat is een groot pluspunt van Guardians of the Galaxy. Je betaalt eenmalig 4,49 euro en daarna niets meer. Om upgrades te kopen en nieuwe personages te ontgrendelen, speel je de game.

Guardians of the Galaxy downloaden

Een ander pluspunt van de game is dat Guardians of the Galaxy lijkt op de comic. Het spel ziet er cartoony uit, de muziek is funky en het is allemaal heel toegankelijk. De makers hebben ondertussen alvast beloofd dat er maandelijks nieuwe content beschikbaar komt voor de app. Dan is die 4,49 euro het dus zeker waard.

Je kan Guardians of the Galaxy downloaden in de App Store voor iOS 7 of nieuwer. Je hebt er 71,6MB aan vrije opslagruimte nodig om het spel te installeren.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu