Guardians of the Galaxy is de gratis App van de Week

Rutger Otto
1 december 2014, 12:04
2 min leestijd
Guardians of the Galaxy is de gratis App van de Week

Goed nieuws voor fans van Guardians of the Galaxy die de bijhorende iOS-game te duur vonden: tot donderdag is hij helemaal gratis te downloaden als App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Guardians of the Galaxy app

Guardians of the Galaxy is één van de grote blockbusterhits van dit filmjaar en daar hoort natuurlijk een game bij. De Guardians of the Galaxy app kwam in juli uit en kostte toen 4,49 euro. Nu is hij gratis. Helemaal gratis, want deze Marvelgame heeft voor de verandering eens geen in-app aankopen.

Alles wat je in de game wil kopen, zul je dus met speelgeld moeten doen. En er valt genoeg te verzamelen in dit spel, dus dat zit helemaal goed. Denk alleen maar aan de tientallen teamleden die je kan ontgrendelen. In het begin speel je uiteraard met Star-Lord, Drax, Gamora, Groot en Rocket, maar later kun je zelfs Hulk, Vance Astro en Iron Man aan het team toevoegen.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon Official Trailer

Het spel zelf werkt op dezelfde manier als Battleheart, een app waar de ontwikkelaars van Guardians of the Galaxy goed naar hebben gekeken. In ruim 70 speelvelden knok je met de personages door golven van vijanden. Door met je vinger te vegen, verplaats je de teamleden en val je de slechteriken aan. Met speciale aanvallen doe je meer schade, hoewel je daarna moet wachten voordat je ze weer kan gebruiken. De truc is om een gebalanceerd mee te nemen, waarbij je bijvoorbeeld twee personages van dichtbij laat hakken, terwijl een ander van een afstandje schiet en er één bijloopt om te genezen. Want je moet elk level met al je teamleden halen.

Guardians of the Galaxy downloaden

Het cartoony design van de game spreekt aan, de muziek is goed en er valt lekker veel te verzamelen en te kopen. De upgrades en het feit dat personages levelen, zorgt dat je steeds verder wil blijven spelen. De app is nu gratis te downloaden in de App Store. Daarvoor is iOS 7 of nieuwer nodig, evenals 77,7MB aan vrije opslagruimte.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu