WhatsApp-groepen mogen nu maximaal 256 deelnemers hebben
Redactie
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

Gratis

Onze score

9

WhatsApp heeft het maximum aantal deelnemers voor groepsgesprekken verhoogd naar 256 man. De feature wordt aan de serverkant gepusht, waardoor het niet nodig is om de app te updaten. 

WhatsApp groepsgesprekken

Whatsapp groepsgesprekken

Voorheen was het mogelijk om 100 mensen toe te voegen aan een groepsgesprek, maar dat aantal is nu dus meer dan verdubbeld. Vooralsnog alleen voor iPhone- en Android-gebruikers; bezitters van een BlackBerry of Windows Phone moeten nog even wachten.

Ook voor WhatsApp-gebruikers met Microsoft Edge als browser is er fijn nieuws. WhatsApp Web ondersteunt nu naast Safari, Chrome, Firefox en Opera eindelijk ook Edge. Lees hier meer over het gebruik van WhatsApp op je Mac of pc.

Eerder deze week vierde WhatsApp feest nadat de mijlpaal van één miljard gebruikers werd voorbij gegaan. Goed nieuws voor eigenaar Facebook, aangezien die eerder verklaarde pas geld te willen verdienen aan de dienst als de drempel van een miljard genomen had. Overigens is WhatsApp sinds kort officieel gratis te gebruiken. Het verdienmodel zal zich nu richten op bedrijven, die WhatsApp kunnen gebruiken voor contact met klanten.

WhatsApp heeft overigens meer functies dan alleen chatgesprekken voeren. Zo kun je een gesprek mailen of een agenda-afspraak maken vanuit de app. Meer weten? Check dan deze twaalf minder bekende WhatsApp functies.

Lees het laatste nieuws over WhatsApp

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.