Grote update naar 1.8 voor Facebook messenger
Redactie

Naast de gewone facebook applicatie voor iOS is ook Facebook messenger sinds augustus vorig jaar beschikbaar in de app store. Deze applicatie heeft een update naar versie 1.8 gekregen en de functionaliteit van het programma is hiermee sterk verhoogd. Je kan makkelijker meerdere gesprekken tegelijkertijd voeren en specifieke berichten in een chat verwijderen met een eenvoudige swipe.

Foto’s en vrienden

facebook photo

grotere foto's in 1.8

Er is ook nog meer veranderd in de applicatie, foto’s die je via de chat stuurt of ontvangt worden groter getoond. Dit is niet zonder reden, Facebook is de afgelopen week begonnen met het groter weergeven van foto’s op de hele website. In de applicatie is ook nog sneller te zien of iemand online is, zodat je meteen kan gaan chatten met je vrienden. Verder krijg je notificaties van berichten in de applicatie zelf en kan je in een groepsgesprek ook met vrienden van vrienden praten.

Facebook is dus druk bezig geweest om de chat ‘beleving’ ook voor iOS apparaten zo goed mogelijk te maken. Ze waren daar al eerder mee begonnen toen ze hun ‘messaging’ dienst sterk gingen promoten, zowel voor de desktop als voor mobiele apparaten. Mensen zijn namelijk eerder geneigd om via instant messaging programma’s zoals MSN te chatten.

Messenger

Facebook, Inc.

9 (265 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.