Grote Hay Day update laat je een buurt oprichten
Wouter Nijsen

Hay Day zit al maanden comfortabel op de troon als het gaat om simulatiegames voor de iPhone. De makers blijven de verkoophit namelijk ondersteunen met toevoegingen en updates. Deze week ging een patch de lucht in die ze ‘net zo goed Hay Day 2.0 konden noemen’, aldus ontwikkelaar Supercell.

De belangrijkste vernieuwing in de update is de mogelijkheid om een buurthuis op te zetten. Hiermee kun je nabij je boerderij een buurt oprichten waar je je vrienden kunt uitnodigen en vervolgens mee kunt chatten in de zogenoemde buurtchat. De sociale interactie tussen Hay Day-gamers wordt door deze functie weer een beetje sterker.

Buurthuis oprichten met Hay Day update

Hay Day tipsWie het leuk vindt om in Sims-stijl huizen te pimpen, kan zijn geluk niet op met deze update. Zo kun je je buurthuis van een heuse buurtlogo voorzien en kun je een soort bestuur oprichten met een voorzitter en leden. Op het digitale prikbord in het huis kun je zien welk (rivaliserende) buurten de meeste wereldwijde missies hebben voltooid.

Verder zijn er twee nieuwe visplekken en een nieuwe citroenboom toegevoegd in Hay Day en kun je een ezel als huisdier nemen. De makers beloven ook iets met Valentijnsdag vrijdag te doen.

Tips voor goede boerderij in Hay Day

Hay Day is, samen met Clash of Clans, een van de meest gespeelde games van dit moment. Er zijn zelfs hele families die deze kleurrijke boerderijsimulator samen spelen. In het spel is het de bedoeling om een boerderij op en uit te bouwen door het land te bewerken. In het artikel met de beste Hay Day tips geven we je advies om een succesvolle virtuele boer(in) te worden.

→ Op zoek naar meer games en apps? Kijk dan in ons overzicht met populaire iPhone apps!

Hay Day

Supercell

9 (443 reviews)
Gratis via App Store
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.