Griezelen in het bos met Slender Rising
Gijs Ettes

Ook in iPhone-game Slender Rising jaagt de Slenderman je de stuipen op het lijf – mits je gebruikmaakt van koptelefoons.

Het fictieve personage Slenderman komt voort uit een populair Amerikaans spookverhaal dat werd verzonnen door iemand op een online forum. Wat of wie hij is, is niet bekend, maar één ding is zeker: de Slenderman jaagt je de stuipen op het lijf.

Slender Rising: griezelen voor gevorderden

Slender Rising gameplayNet als in andere games die zijn gebaseerd op het Slenderman-verhaal is het in Slender Rising de bedoeling om notities te vinden. Voordat het spel begint kies je of je tijdens daglicht wil spelen, of juist ‘s nachts.

In het laatste geval heb je een zaklamp die langzaam leegloopt. Neem je teveel tijd, dan kom je dus in het donker te zitten en ben je een makkelijke prooi voor de Slenderman.

Slender Rising moet het vooral hebben van sfeer en suspense. Die zet de game goed neer en je hebt constant de vrees dat je de mysterieuze Slenderman tegen gaat komen. Technisch zit de game redelijk in elkaar en de besturing verloopt door op het scherm op de plek te tikken waar je naartoe wilt lopen. Persoonlijk spelen we het liefste in het donker; op die momenten is Slender Rising op zijn best.

Slender Rising

Michael Hegemann

0,0 (0 reviews)
€3,49 via App Store

Slender Rising
Slender Rising
Slender Rising
Slender Rising

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.