Gratis: Trivial Pursuit

Redactie
28 december 2009, 19:34
1 min leestijd
Gratis: Trivial Pursuit

Een aantal weken geleden was hij al gratis, en volgens de App Store beschrijving word hij over een aantal dagen ook weer gratis maar vandaag kun je hem zonder er voor te hoeven betalen downloaden in de App Store. Trivial Pursuit is een klassiek spel dat hij al een decennium lang bij niemand mag missen in de spelletjeskast. Deze game kost normaal €3,99 en dus is dit zeker de moeite waard om te downloaden.

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit is een spel waarin al je kennis van pas kan komen. Door te gooien met de dobbelsteen zie je hoeveel vakjes je verder mag. De dobbelstenen gooien doe je door te schudden of door de dobbelsteen aan te raken. Kom je op een vakje, dan krijg je een vraag. Op een groot vak kan je een steentje verdienen door de vraag goed te beantwoorden. De eerste die alle steentjes heeft is de winnaar.

Je hebt de mogelijkheid om alleen te spelen of met meerdere via WiFi of door de iPhone door te geven. Via In-App Purchases kan je extra vragen kopen.

Trivial Pursuit is niet te vinden via de zoekfunctie in de App Store. Via de directe link kun je Trivial Pursuit gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's