‘Gratis Spotify voor mobiele apparaten binnenkort beschikbaar’

Gijs Ettes
6 december 2013, 9:24
1 min leestijd
‘Gratis Spotify voor mobiele apparaten binnenkort beschikbaar’

Naar verluidt kunnen iPhone-bezitters binnenkort gebruikmaken van een gratis Spotify-versie en luisteren naar muziek die is afgestemd op hun interesses.

gratis Spotify interfaceDe gratis Spotify-versie is waarschijnlijk beperkt en wordt ondersteund door advertenties. Om echt ongestoord naar muziek te luisteren op je iPhone moet je dus beschikken over een betaald Spotify-abonnement á 10 euro per maand.

Op pc’s en Mac’s is het momenteel al mogelijk om gratis van Spotify gebruik te maken en als we The Wall Street Journal mogen geloven, heeft Spotify ook plannen voor een dergelijke service op mobiele apparaten. Daarbij kun je als muziekliefhebber zelf een aantal nummers kiezen, maar het leeuwendeel van de muziek die je te horen krijgt, is afgestemd op je interesses.

Spotify heeft volgens de Amerikaanse krant de afgelopen tijd onderhandeld met muzieklabels als Universal, Sony en Vivendi over de kosten die verbonden zijn aan elk afgespeeld nummer en de vrijheid die gratis gebruikers hebben met betrekking tot het kiezen van muziek. Volgende week wordt het gerucht over de gratis Spotify-versie waarschijnlijk bevestigd op het persevenement van Spotify.

Lees verder na de advertentie.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify Ltd.

Gratis via App Store
Categorie: Muziek
Spotlight: Spotify

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's