Gratis respectpunten voor iMob

Redactie
10 maart 2009, 20:39
1 min leestijd
Gratis respectpunten voor iMob

Sinds enkele dagen zijn er 30 gratis respectpunten voor de populaire maffia game iMob te downloaden in de App Store.  Met iMob kom je in de virtuele onderwereld. Je kan vechten tegen andere spelers, zoals bijvoorbeeld de speler die het dichtst bij je in de buurt is.

Lees verder na de advertentie.

.

Nog steeds problemen met iMob

Met een gemiddelde beoordeling van 4 sterren in de App Store (vraag me niet waarom het er geen 5 zijn), lijken er geen problemen te zijn met het toevoegen van de respectpunten aan je account.

Maar met het spel iMob wil het nog niet altijd goed gaan, er komen nog steeds veel berichten binnen van mensen waarbij de applicatie het niet doet, of de applicatie zeer regelmatig crasht. Het is nog onduidelijk of de eerdere problemen met de server van iMob zijn opgelost, maar de ontwikkelaar heeft verteld dat hij ‘ik kleine updates alles gaat fixen’

De 30 respectpunten voor iMob zijn gratis, en daarom zullen weinig mensen ze laten liggen. De punten zijn te downloaden in de App Store, en vervolgens moet je ze aan je account toewijzen.

Alternatieve voor iMob

Na het  ‘succes’ van iMob hebben meer ontwikkelaars goud gezien, en maffia-applicaties gemaakt. Zo heb je onder andere Mafia Live!Mafia: Respect and Retaliation, en nog vele andere mafia games.

Wat vinden jullie de beste mafia game voor de iPhone?

Al je friendcodes kun je hier delen, en dus niet in dit topic!!!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's