Gratis Rayman Jungle Run te downloaden in App Store

Roel van Hout
31 december 2013, 7:53
1 min leestijd
Gratis Rayman Jungle Run te downloaden in App Store

Het zou kunnen dat Apple je de app de komende dagen nog cadeau zal gaan doen, maar al vanaf vandaag is gratis Rayman Jungle Run te downloaden.

We zagen het eerder al bij Tiny Thief, dat een paar dagen voordat Apple de game via de 12 dagen cadeaus-actie aanbood al gratis werd. Toen zat de App Store echter op slot en moest de ontwikkelaar de prijsverlaging wel ruim van tevoren doorvoeren, maar dat is nu niet het geval.

Hoe het ook zij, het gratis Rayman Jungle Run is een game die je echt niet mag laten liggen. Het spel werd vorig jaar door Apple verkozen tot beste game van 2012, en ook wij waren en zijn er behoorlijk enthousiast over: het spel heeft een mooi plaatsje in onze lijst van beste iPhone games.

In het spel stuur je Rayman tientallen verschillende levels door. Het arm en beenloze personage rent daarbij automatisch; het enige wat jij hoeft te doen is springen, slaan en zweven. Een uiterst slimme keuze van ontwikkelaar Ubi Soft: het touchscreen is geknipt voor de besturing. Nooit heb je het gevoel fysieke knoppen nodig te hebben, wat voor een platformgame gerust een unicum te noemen is.

Lees verder na de advertentie.

Gratis Rayman Jungle Run kreeg al een vervolg

Het spel werd zo goed ontvangen dat ontwikkelaar Ubi Soft dit jaar een vervolg uitbracht, Rayman Fiesta Run. Ook dat spel is weer genieten geblazen voor de liefhebbers.

Rayman Jungle Run is momenteel gratis te downloaden in de App Store, maar wees er snel bij, want je weet nooit hoe lang (of kort!) het duurt!

Rayman Jungle Run

Ubisoft

€ 3,49 via App Store
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Rayman Jungle Run
Categorie: iPhone Games
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's