Gratis Navigon navigatie voor alle T-Mobile klanten

T-Mobile biedt alle klanten vanaf vandaag gratis Navigon navigatie software aan. Dit doen ze in samenwerking met Navigon. In de App Store staat vanaf vandaag, woensdag 1 september, een applicatie die ‘Navigon select T-Mobile Exclusief Editie’ heet. Deze applicatie checkt bij het opstarten of je een simkaart van T-Mobile in je telefoon hebt zitten.

Gratis navigatie voor de iPhone

De applicatie neemt ongeveer 2GB in op je iPhone. Dit komt doordat de applicatie kaarten bevat voor héél Europa. Deze kaarten komen echter pas beschikbaar als je deze gekocht hebt via een in-app winkel.

Hierdoor kan je onderweg de Europa-kaarten aanschaffen zonder dat je deze nog hoeft te downloaden. Zonder extra aankopen kan je met deze applicatie alleen binnen Nederland navigeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gestripte Navigon-applicatie

De applicatie bevat alleen de essentiële basisonderdelen. De rest van de functies, zoals bijvoorbeeld 3D-navigatie, zijn los te koop via de winkel in de applicatie. De extra pakketen kosten tussen de tien en twintig euro.

T-Mobile heeft een deal gesloten met Navigon over de applicatie. T-Mobile betaalt Navigon een onbekend bedrag om de applicatie in de App Store te houden. Navigon verdient ook nog op een andere manier geld. Alle opbrengsten van de extra pakketen die men via de applicatie koopt gaan namelijk ook naar Navigon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.