Vier alsnog een witte kerst met deze 3 gratis iPhone games

Gijs Ettes
25 december 2013, 9:18
1 min leestijd
Vier alsnog een witte kerst met deze 3 gratis iPhone games

De temperatuur blijft tijdens de kerstdagen ruim boven het vriespunt, maar met deze 3 gratis iPhone games vier je alsnog een witte kerst!

Super Penguins

Supersolid Ltd

Gratis via App Store

Super Penguins valt nog het beste te omschrijven als Temple Run op de zuidpool met pinguïns in de hoofdrol. In deze endless runner moet je met diverse (gekleurde) pinguïns goudvissen verzamelen, over diepe dalen springen en gevaarlijke vijanden als octopussen ontwijken. Onderweg kun je power-ups verzamelen die je bijvoorbeeld tijdelijk groot en onkwetsbaar maken. Naarmate het eindeloze level vordert wordt de moeilijkheidsgraad opgeschroefd. Ga je uiteindelijk af, dan kun je de behaalde topscore (op basis van het aantal afgelegde meters) vergelijken met spelers van over de hele wereld.

Crazy Snowboard Free

Ezone.com

Gratis via App Store

Deze geinige snowboard-game, die ook is te downloaden als betaalde variant, zit tjokvol missies en een freeride-modus waarin je onbeperkt van bergen af kan zoeven. Crazy Snowboard is bijzonder laagdrempelig en dankzij de virtuele knoppen makkelijk te bedienen. In totaal heb je 16 tricks, 13 boards en net zoveel personages om vrij te spelen. Naast hoge schansen en lange rails kom je onderweg naar beneden ook zombies, elven en de verschrikkelijke sneeuwman tegen. Niet erg realistisch dus!

Snow Fight

Sauce Digital Limited

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Een potje digitaal sneeuwballen gooien doe je in Snow Fight, een gratis game die werkt met vrijwel elke Apple-toestel met iOS 5.0 of nieuwer. In het spel is het de bedoeling om een getraind team van sneeuwbalgooiers te helpen om de vlag en de sneeuwmannen van de tegenstander te veroveren. In ruim 40 levels moet je daarbij strategisch te werk gaan. De presentatie van het spel is simpel en doet denken aan het tijdperk van de Super Nintendo.

Lees verder na de advertentie.

→ Op zoek naar meer apps voor je Apple-toestel? Bekijk dan het iPhone apps overzicht van iPhoned!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's