Gratis iPhone-apps vanwege jubileum App Store

Wouter Nijsen
8 juli 2013, 11:26
2 min leestijd

Enkele goed beoordeelde iPhone-apps die nog nooit gratis zijn geweest zijn opeens kosteloos te vinden in de App Store. Tussen de gratis iPhone-apps zitten vooral veel games.

Het is niet bekend voor hoe lang deze apps gratis blijven, dus wees er wel snel bij. De gratis iPhone-apps zijn waarschijnlijk het gevolg van het 5-jarig bestaan van de App Store, een jubileum dat aankomende woensdag plaats zal vinden. Apple stuurde vorige week al een poster rond met allerlei App Store-mijlpalen.

Infinity Blade II

Epic Games

€ 7,99 via App Store

Infinity Blade II is een prachtig actiespel dat draait op de krachtige Unreal-engine. Mooiere beelden zijn op de iPhone bijkans niet te vinden.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Capybara Games Inc.

€ 4,49 via App Store

In deze game doorkruis je een mythische wereld, waarin je met je zwaard moet vechten en spreuken moet oproepen om muzikale puzzels op te lossen.

Lees verder na de advertentie.

Where's My Water?

Disney

€ 2,29 via App Store

In Where’s My Water? moet je een krokodilletje genaamd Swampy door levels begeleiden. Door de waterstroom te beïnvloeden, wat natuurlijk steeds moeilijker wordt.

BADLAND

Frogmind

€ 0,99 via App Store

Nóg een spel. In deze zogeheten actie-platformer draait het vooral om de prachtige atmosfeer. Zeker een (gratis) download waard.

Tiny Wings

Andreas Illiger

€ 2,29 via App Store

In Tiny Wings ben je een klein vogeltje dat zo lang mogelijk wil vliegen. Dit gaat echt er niet zo goed, dus voor je het weet, raak je de grond weer.

Traktor DJ for iPhone

NATIVE INSTRUMENTS GmbH

€ 2,29 via App Store

Tractor DJ kost normaal meer dan 10 euro en verandert je iPhone in een heuse dj-booth. Een erg leuke app om gratis binnen te halen.


In Day One kun je een uitgebreid digitaal dagboek bijhouden, inclusief foto’s en synchronisatie met iCloud of Dropbox. De app ziet er bovendien prachtig uit.

Over: Grafische designs maken

Over, Inc.

Gratis via App Store

Met Over kun je teksten over afbeeldingen plaatsen, en dit gaat erg makkelijk. Voor niet-gameliefhebbers is dit misschien wel de interessantste aanbieding.

Barefoot World Atlas

Barefoot Books Inc.

€ 5,49 via App Store

De Barefoot World Atlas is een uitgebreide 3d-atlas die kinderen moet inspireren tot het ontdekken van de wereld. Wederom erg mooi vormgegeven.

Via: The Next Web

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's