Gratis iPhone app van de week: Weird but True
Redactie

Apple heeft deze week weer een gratis app van de week voor de iPhone beschikbaar gesteld. Deze week heb je de mogelijkheid om de app Weird but True gratis te downloaden opje iPhone.

Weird but True

De app Weird but True laat rare, maar ware zaken zien en je mag zelf aangeven hoe vreemd jij de voorgeschotelde feiten vindt. Als je dat hebt gedaan, is het natuurlijk ook leuk om te zien hoe raar andere gebruikers van de applicatie de feiten vinden. De app is gemaakt door Nationale Greopgrapic Kids en als je de iPhone schudt dan krijg je steeds een nieuw beeld met een tekst te zien. In plaats van te schudden kun je ook een veeg over het scherm geven. Vind je een feit echt opvallend en bijzonder, dan heb je de optie om deze in de lijst met favorieten te plaatsen. Ook kun je het feit delen met vrienden via Facebook en Twitter.

Rare feiten

Je komt allerlei leuke feiten tegen in de app, zoals dat gorilla´s een boer laten als ze gelukkig zij of dat meisjes meer smaakpupillen hebben dan jongens. In totaal biedt de app driehonderd rare feiten. Het is een leuke app die niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor volwassenen om op de hoogte te komen van de rariteiten van deze wereld.

Download de app Weird but True deze week gratis op je iPhone.

Weird But True

National Geographic

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
Weird But True
Weird But True
Weird But True
Weird But True
Weird But True

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.