Gratis internet via je iPhone in Amsterdamse tram

Redactie
17 juni 2012, 8:28
1 min leestijd
Gratis internet via je iPhone in Amsterdamse tram

Met ingang van maandag 18 juni rijdt er een speciale tram door Amsterdam. Dat is namelijk de Twittertram, waarin je de gelegenheid krijgt om met je iPhone, laptop of andere smartphone gratis te internetten.

Twittertram

De Twittertram is herkenbaar aan de vele stickers met afgebeelde tweets. De tram rijdt langs diverse routes door Amsterdam. Het initiatief is ontwikkeld door het vervoersbedrijf GVB, dat deze proef start proef met wifi in een van de trams. Het is niet bekend hoe lang de proef zal duren, maar het doel is om te onderzoeken of alle trams, metro’s en bussen van draadloos internet te voorzien.

Succesvol

Indien de proef een groot succes blijkt te zijn, dan is de kans natuurlijk groot, dat je in alle bussen en trams van GVB met je iPhone kunt internetten. Dat zal de reis er in elk geval wel prettiger op maken. Op de Twittertram van de GVB staan tweets vermeld, die naar het Twitter account van het vervoersbedrijf verwijzen. Er wordt zelfs verwezen naar verschillende accounts van het bedrijf, zoals naar het account met actuele reisinformatie, het account met nieuws, het account klanten en het account met informatie over werken bij het vervoersbedrijf.

Lees verder na de advertentie.

Mocht je de komende tijd in Amsterdam met de tram reizen en je iPhone bij je hebben, kijk dan uit naar de Twittertram.

Categorieën: Apps algemeen, Gratis
Spotlight: Internet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's