Kleurrijke game Inks is Apples ‘gratis app van de week’

Erwin Vogelaar
15 september 2017, 20:23
2 min leestijd
Kleurrijke game Inks is Apples ‘gratis app van de week’
INKS.

INKS.

€ 1,99

Reviewscore

8

Wat krijg je als je pinball en een hoop kleur combineert? De kunstzinnige game Inks. De komende week kun je deze app gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

App van de week: gratis Inks downloaden

Apple plukt elke week een app uit de App Store, om deze een week lang gratis aan te bieden. Hiermee worden de apps en makers extra onder de aandacht geplaatst en kun jij elke week een gratis top-app downloaden. Deze week gaat het om de game Inks: een fijn kunstwerkje vol kleur.

Inks lijkt op een simpele flipperkastgame zoals er zoveel zijn. Je moet een bal hooghouden met de twee flippers die onderin beeld staan. Belangrijk is echter de richting waarin je de bal kaatst. Niet omdat je zoveel mogelijk punten moet halen, maar omdat je alle gekleurde vlakken in het veld moet raken.

Elk gekleurd vak dat je raakt, spat uiteen in verf. De bal zelf laat daarnaast constant lijnen achter op het speelveld. Deze combinatie zorgt ervoor dat je elke keer een geheel eigen kunstwerkje maakt. De mensen achter Inks hebben ook de bijzondere game Lumino City gemaakt, die volledig uit papier bestaat. De ontwikkelaars weten dus iets unieks op je scherm te toveren en dat is met Inks niet anders.

Inks is niet de meest uitdagende game, maar soms heb je niet veel meer nodig dan schoonheid. En zeker omdat de app nu gratis uit de App Store te halen is, houdt niets je tegen om het in ieder te geval te proberen.

Inks downloaden

Inks is de komende week dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Dit doe je via onderstaande link. Hoewel je niets hoeft te betalen, heb je wel 371MB vrije ruimte nodig om de app te installeren. Ook moet je minimaal iOS 9.1 draaien.

Download Inks in de App Store (gratis)

INKS.

State of Play Games

€ 1,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen