Gratis game van de dag: Jungle Crash Land
Redactie

Het bedrijf “Donut Games” heeft een aantal applicaties al een tijdje tijdelijk gratis in de applicatie store, deze zijn ook al langs gekomen in deze rubriek. Jungle Crash Land heeft ook een plaatsje te weten veroveren in de top gratis, een mooi moment om wat aandacht te geven aan deze grafisch goede game.

Vliegtuigje

Je bestuurt de bommenwerper van een rood vliegtuigje en het doel is om bepaalde bergen neer te schieten. Er zijn tien levels en je hebt een beperkt aantal bommen/raketten, wanneer deze op zijn is het spel voorbij. Het doel is natuurlijk om zo goed mogelijk te schieten en een zo hoog mogelijke score te halen.

Verslavend?

Dat de graphics mooi zijn moge duidelijk zijn, maar het is niet erg verslavend. Donut Games heeft ook andere games die tijdelijk gratis zijn, deze sporen je echter meer aan om het opnieuw te spelen.

Jungle Crash Land is gratis te downloaden in de app store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dries

  Hallo, hoe voorbij level 7 (dump n land) geraken?

 • Imelda

  Level 7 (Dump n land):
  Al je bommen afwerpen voor je de eerste keer boven land komt. De laatste bom zo timen dat je net na het water (en onder de bomen) landt.

  Weet iemand ook hoe level 38 (strategic beach) moet?

 • Bob

  Level 38 -> drop 1 bom zo dat je alle 3 de naar beneden pijltjes raak. Vervolgens vlieg je door de extra bommen heen. Bombadeer die rots naar de grond en je vliegtuig land. Zorg dat je niet de extra snelheid pak, dan is de landingsbaan te kort.

  Iemand idee hoe je bij level33 de 3 sterren kan pakken?

 • Ricky

  Top spel, kon alleen maar niet voorbij level 24. Iemand een tip?

 • Esther

  Ik kom niet voorbij level 20, kan iemand helpen?

 • Isabeth

  Ik weet echt niet hoe ik voorbij level 29 kom! Kan iemand me helpen?